0 Kč bez DPH

Soutěž stránky roku v inPage 2011 již zná vítěze!

Milí příznivci inPage,

začátkem tohoto roku proběhl II. ročník soutěže Stránky roku. Jsme rádi, že jste opět přihlásili spoustu webových stránek, které dokazují, že redakční systém umí vytvořit nejen hezké osobní stránky, ale také profesionální firemní web.

Soutěž probíhala ve 3 kategoriích: Stránky roku, Nejlepší inPage Mini a pro partnery byla připravena kategorie: Nejlepší web partnera inPage. Letos jsme vynechali kategorii E-shop roku, ovšem ani e-shopy tvořené v inPage neunikly očím odborné poroty.

Výherci kategorie: Stránky roku

Tato kategorie přinesla tři zajímavá poznání. Že Vás tvoření a úpravy webů v inPage pořád baví, že vytvoření webu zvládne opravdu každý a že je spousta z vás dotáhla své stránky k naprosté dokonalosti. Věříme, že k tomu dopomohly i naše návody a tipy na blogu:-)

1. místo
www.vasektorcik.cz

Hlavní cenu v kategorii Stránky roku vyhrál fotografický web www.vasektorcik.cz.
Stránky nás zaujaly svým designem hned na první pohled. Majitel uplatnil i možnosti úpravy CSS styl.

1. místo

2. místo
www.rococco.cz

Přiznáváme veřejně, že web www.rococco.cz zaujal hlavně mužskou část poroty:-) Všem se nám ale líbila barevnost, glamour styl grafického provedení i využití sociálních sítí.
2. místo

3. místo
www.belagarden.cz

Spojíte-li vzdušnost stránek, přehlednost obsahu, zahradní architekturu a šablonu Electra v žabičkovém odstínu, získáte bronzové ocenění v kategorii Stránky roku, které získal web www.belagarden.cz.
3. místo

Výherci kategorie: inPage Mini

inPage Mini je bezplatná varianta služby inPage - webové stránky zdarma. Unikátní balíček služeb ke každé doméně  zdarma nabízí vytvoření vlastních webových stránek, e-mailovou poštu, fotogalerii nebo e-shop. Úžasnými weby vytvořenými v inPage Mini se můžete inspirovat níže.

1. místo
www.fi-to.cz

Porota pro první místo a hlavní cenu vybrala web www.fi-to.cz. Web je důkazem toho, že i v Mini variantě jde vytvořit jednoduchý, krásný a praktický web, který podpoří třeba Váš podnikatelský záměr.

1. místo

2. místo
www.rbvratovatechnika.cz

Stříbrnou cenu získává web www.rbvratovatechnika.cz pro přehledné a pěkné řešení stránek. Zajímavé je například vložení fotogalerie dole na hlavní stránce.
2. místo

3. místo
www.dewalt-budejovice.cz

Na stupni vítězů si odnáší symbolickou bronzovou medaili web www.dewalt-budejovice.cz, který nabízí nářadí značky DeWalt. Web je doplněn bannerem i katalogem - to vše v inPage Mini.

3. místo

Výherci kategorie: Nejlepší web partnera inPage

Partnerům jsme věnovali samostatnou soutěžní kategorii. A kdo jsou vlastně partneři inPage?
Pokud nevyužijete pro vytvoření Vašich webových stránek některý z našich balíčků a vyhovuje Vám osobní přístup třeba s někým z Vašeho okolí, můžete využít služeb inPage partnerů, kteří mají zkušenosti s tvorbou webových prezentací a inPage.

1. místo
www.rehkat.com

Kategorii nejlepší web partnera inPage ovládl web www.rehkat.com. Graficky velmi povedené stránky našeho partnera, pana Kintera, si zaslouží v této kategorii nejvyšší ocenění.

1. místo

2. místo
www.sigmafotbal2001.cz

Druhé místo v této kategorii získaly webové stránky www.sigmafotbal2001.cz partnera, pana Borka, který do soutěže přihlásil pan Kirschbaum. Jsou důkazem toho, že hrát si lze nejen na hřišti, ale také s webem.

2. místo

3. místo
www.skolkavcelka.cz

Partner pan Smýkal z firmy ABS přihlásil webové stránky www.skolkavcelka.cz. Ty se věnují dění ve školce a získávají v této kategorii třetí místo za svou hravost, barevnost a informační hodnotu pro všechny s touto školkou spjaté.

3. místo

Zvláštní cena poroty

I letos jeden web tak trochu "vyčuhoval" z davu. Nekomerční web se spoustou praktických informací o dění ve farnosti Telnice.

www.farnosttelnice.cz

Za jednoduchost, přehlednost, účelnost, informační hodnotu a nadšení udělujeme webu www.farnosttelnice.cz speciální cenu poroty.
Cena poroty

Cena poroty - E-shop roku

I když letos nebyla kategorie E-shop roku vyhlášena, přece jenom nám neunikl jeden velmi pěkný zpracovaný e-shop v inPage. Proto jsme se rozhodli udělit mu zvláštní cenu.
E-shopy inPage umí vkládat neomezený počet kategorií a produktů, spolupracují s vyhledávači typu zbozi.cz, umožňují nastavovat % slevy, platby PayPal a další. Vše jednoduše a snadno v rámci inPage.

www.bio-center.sk

Paní majitelka se snažila s ohledem na zaměření obchodu vytvořit webové stránky v přírodním duchu, které budou nabízet přírodní kosmetiku a zdravé potraviny. Výsledkem je e-shop www.bio-center.sk s více než 300 produkty, který je zároveň prvním e-shopem autorky webu.

Cena poroty

Ceny v jednotlivých kategoriích

1. Cena

* Prestižní skleněná trofej za nejlepší web
* Zoner Photo Studio 14 PRO (pro kategorie Stránky roku a Nejlepší web partnera)
* Kniha Zoner Photo Studio - upravujeme fotografie (pro kategorie Stránky roku a Nejlepší web partnera)
* Rozhovor na blog.inpage.cz
* Propagace webových stránek na stránkách společnosti ZONER software
* Informace o Vašich stránkách ve firemních e-mailových zpravodajích, které osloví desítky tisíc zákazníků
* kategorie inPage Mini vyhrává navíc inPage Standard na 1 rok zdarma

2. Cena

* Zoner Photo Studio 14 HOME (pro kategorie Stránky roku a Nejlepší web partnera)
* Kniha Zoner Photo Studio - upravujeme fotografie (pro kategorie Stránky roku a Nejlepší web partnera)
* kategorie inPage Mini vyhrává navíc inPage Standard na 1 rok zdarma

3. Cena * Kniha od vydavatelství Zoner Press dle vlastního výběru v hodnotě 500 Kč

Porota vyhodnotila ještě 2 speciální ceny. Zvláštní cenu poroty v kategorii Stránky roku - majitel vyhrává Zoner Photo Studio HOME 14. Druhou cenou je cena poroty pro nejlepší E-shop roku 2011, výherce si odnese speciální skleněnou trofej.

Všechny výherce budeme brzy kontaktovat ohledně předání cen. Těm, kteří nevyhráli, velmi děkujeme za účast, třeba Vaše stránky budou stát na stupních vítězů příští rok.

Krásné webové stránky přeje tým inPage.

Přidat komentář

Přehled komentářů