0 Kč bez DPH

  Profesní šablony červenec 2023

Po delší době Vám přinášíme další 3 nové Profesní šablony. Jedná se již tradičně o šablony s různorodou tematikou, které doplňují naše stávající portfolio.

Nově si můžete vybírat z šablon Malíř - Natěrač, Knihkupectví a Vodácké potřeby

Chtěli bychom, aby si webové stránky u nás mohl pořídit opravdu každý, a proto pro vás připravujeme Profesní šablony, díky kterým si stránky vytvoříte za pár minut. Podívejte se, na nově přidané šablony a třeba zde najdete přesně tu, která se bude nejlépe hodit pro váš projekt.

profesní šablony červenec 2023 - přehled

Co jsou Profesní šablony

Profesní šablony přinášejí již hotová řešení webových stránek šité na míru konkrétní profese či oboru podnikání. Byly vytvořeny na základě průzkumu, který popsal, co nejvíce tyto profese na svých webech inzerují a potřebují.

Díky Profesním šablonám inPage se vám do rukou dostane web s tematickou grafikou a texty. Jedná se o levné, rychlé a vysoce funkční řešení, jak pohotově vytvořit vlastní web. Šetřete čas i peníze s šablonami na inPage!

Nové profesní šablony si můžete vyzkoušet v naší službě inPage Start, kterou máte nyní na první rok ZDARMA.

Malíř - Natěrač

Jste malíř pokojů, anebo máte firmu, která se zabývá malířskými a natěračskými pracemi? Tak tato šablona je určena přesně pro vás! Šablona disponuje předpřipravenou strukturou a obsahem a grafikou webu určeným právě pro vaši profesi. Jednoduchý a přitom velice poutavý design šablony jistě zaujme vaše potenciální zákazníky. Když k tomu přidáte velice přehledný obsah a strukturu webu, díky které návštěvníci vašich stránek ihned najdou vše, co potřebují vědět, tak o zakázky nebudete mít nouzi. 

 

Živý náhled šablony

malir-naterac.

knihkupectvi

Knihkupectví

I knihy si zaslouží svoji vlastní šablonu. Proto jsme se rozhodli vytvořit šablonu pro všechny vydavatele, knihkupce, antikvariátníky či obecně prodejce knih a literatury. Šablona Knihkupectví je kombinací prezentačního webu s jednoduchým e-shopem, kde můžete inzerovat a prodávat nejen knihy. Šablona se vyznačuje přehledným a jistě zajímavým/ líbivým stylem, který dá návštěvníkovi vašeho webu jasnou zprávu, že jsou na správném místě, tedy na kvalitním a důvěryhodném webu knihkupectví.

 

Živý náhled šablony

Vodácké potřeby

Vodáctví a vodní sporty jsou v Česku a na Slovensku jedny z nejpopulárnějších. Proto jsme se rozhodli vytvořit šablonu pro všechny nadšence a prodejce vybavení pro vodní sporty. Unikátem této šablony je i kompletně vytvořený obsah s autentickými texty a obrázky. Pro vytvoření obsahu nám posloužila umělá inteligence -  konkrétně Chat GPT jenž nám za pomocí několika promptů vytvořil kompletní textový obsah dané šablony. Stal se nám tak vynikajícím pomocníkem, díky kterému vám odpadá starost s naplněním webu relevantním textovým obsahem.

 

Živý náhled šablony

vodacke-potreby

Profesní šablony budou stále přibývat

Co říkáte? Tyto nové šablony se povedly, že? Pro nás ale práce nekončí, ba naopak. Chceme vám dát možnost si jednoduše vytvořit webové stránky, ať už pracujete v jakémkoli oboru či profesi. Proto chystáme již nyní další profesní šablony.

Samozřejmě  nás stále zajímá váš názor, neb chceme šablony dělat hlavně pro vás, naše zákazníky. Proto se nebojte napsat do komentářů vaše návrhy na další Profesní šablonu. Třeba to bude právě ona, kterou příště představíme.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů