0 Kč bez DPH

Obsahová šablona Harmonika

Přidali jsme do našeho editoru stránek na inPage novou obsahovou šablonu s názvem Harmonika. Jedná se o grafický prvek, který slouží pro zobrazení velkého množství obsahu na malém prostoru. Více o této nové šabloně a jejich možnostech se dozvíte v tomto článku.

Co je Harmonika

Harmonika je grafický prvek používaný na webových stránkách, pomocí kterého můžete zobrazit větší množství obsahu na malém prostoru webu. Jeho typické využití je např. zobrazení přehledu služeb, nebo možností, kdy u každé služby potřebujete doplnit její specifikaci. Zákazníka však zajímá jen jedna z možností a díky prvku Harmonika má celý přehled hezky pohromadě, a pokud chce u nějaké služby zjistit více informací, tak si jednoduše rozklikne odkaz a vyroluje se mu přidružený text.

Abyste fungování a možnosti tohoto prvku co nejlépe pochopili, rozhodli jsme se tento návod právě s pomocí prvku Harmonika vytvořit.

F.A.Q.

Často kladené dotazy k nastavení prvku Harmonika

Závěrem

Doufáme, že si tuto novou obsahovou šablonu oblíbíte a budete ji hojně používat na svých webových stránkách. Určitě doporučíme využívat i naše další obsahové šablony:

Máte-li nějaké tipy na nové obsahové šablony, napište nám jej tady do komentářů.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů